Accueil

Home
 * Klik hier om de site in het Nederlands te bekijken


* Aanvraag voor vloerverwarmingsofferte : klik hier

* Nieuw... Kijk naar onze video vloerverwarming

Een nieuwbouw uitgevoerd met een Giacoklima vloerverwarming is vandaag reeds klaar voor de alternatieve energieën van de toekomst.

*Actie WK 2014 - een 'Duivelse' sweater

Ontvang nu uw 'Duivelse' sweater bij elke bestelling van 10 consoles R555Y615 of 0 sets pompafsluiters R285MY011. Code sweat: OVP000216

*Nieuwe electronische satelliet te ontdekken in Batibouw 2014

Familie van satellieten Giacomini is vergroot. De nieuwgeboren GE556Y401 weegt 20 kgs, en heft als afm.: H.63cm x B.45 cm x D.18cm. Helemaal électronisch. Werking in lage of hoge temperatuur. een echte troef voor elke project van pand met appartementen.

*Eenvoudig en efficiënt, de ‘‘draadloze’’ regeling voor vloerverwarming.

Voor installaties van verwarming en koeling via de vloer, waarbij er geen bekabeling voorzien is tussen de respectievelijke lokalen en verdelers, biedt Giacomini voor de individuele naregeling van de kamertemperatuur de mogelijkheid om met behulp van de draadloze analoge kamerthermostaat K203 en bijhorende tele-ontvanger K200 toch een sturing te verwezenlijken.

*Zeswegzoneventiel - Serie R274

Hoe regelt u de toevoer van twee verschillende thermische energiebronnen naar een enkele verbruiker?

*Voorgemonteerde verdelerunits voor vloerverwarming - R557/0V en R553F

De voorgemonteerde verdelerunit R557/OV voor gecombineerde installaties vloerverwarming/radiatoren. Voorgemonteerde verdeler R553F, de ideale oplossing bij vloerverwarming

*Elektro-afsluitelementen voor verdelers.

**